maanantai 9. marraskuuta 2015

Isänpäivä 2015

Hei!
Eilen vietettiin miesten mielestä ehkä vuoden tärkeintä päivää: Isänpäivää.
Meillä isänpäivä menee melkein normaalin sunnuntain mukaan mutta mukana pieni twisti: herätämme isän laululla, teemme aamupalan valmiiksi (syö sen kylläkin pöydässä) ja annamme lahjat.
Kynsisirkuksen Kaisa kertoi henkilökohtaisen tarinan omasta isästään. Mullakin olisi totta kai kerrottavaa siitä kuinka en ole yhtäkään isänpäiväkorttia antanut omalle biologiselle isälleni ja kuinka se oli vaikeaa pienenä kertoa hoito- ja ala-aste kavereille että teen kortin isäpuolelleni enkä oikealle isälleni.
Isäni ei ole kuollut. Hän ei vaan ole elämässäni-ei ole ollut sitten 2005 vuodesta lähtien, (olen syntynyt 2000) ennen sitäkin harvoin. Mutta se on henkilökohtainen tarinani enkä ala nyt tässä sitä kertomaan. Mutta siis isäpuoleni on isäni, on aina ollut ja tulee aina olemaan <3

Mutta herkkyydestä siirrytään kynsiin.
Ostelin vklpnä Veljekset Keskiseltä testiin uudet Essencen Gel Effect alus-ja päällyslakan. 
Ennen käytin lakkausten alla essencen tavallista aluslakkaa ja päällä essencen tavallista päällyslakkaa.
Tällä hetkellä lakkaukset ovat olleet kynsillä 1 pv ja kestäneet koripalloa ja kuntotestin sekä kaikkea muuta esim. bussin oveen kolauttamista! Ei minkäänlaista kulumista ja paljon parempi kiilto kuin tavallisissa päällys-ja aluslakoissa! Hintaa molemmille löytyy 3.09e/kpl. Lamppua ei tarvita ja paketti lupaa 60% keston pidempään. Kerron seuraavassa postauksessa miten sitten kävi. 
Samalla ostin yhden uuden essencen värilakan Whisper of Spring. Lakka on 3 kerroksella peittävä crelly.
Lakassa on kultaista ja hopeista (katsoinkohan oikein?) hippusta. Ihanan värinen mutta menin senkin sitten pilaamaan.
Leimausjumalat eivät pitäneet minusta enkä saanut millään hyvin kohdistettua leimaa hyvin tai sitten se levisi =(. Lopulta kyllästyin ja tein 4 kynteen leimadecalit... Sitten vasta homma onnistui =D




Lakat:
-Orly Prisma Silver
-Loreal 609
-Opi Do You Have This Color In Stockholm?
-Essence Whisper Of Spring


Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti