keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Omat KAUHEIMMAT lakkaukset Top 10

 Moi! 

 Laittoi vähän aika sitten Kauhemmat lakkauksensa blogiinsa ja sen jälkeen moni muu. Myös minä.
Mä en ole lakannut kun 1vuoden ja 1 kuukauden kynsiäni ja jokaista lakkausta ei ole edes blogissa (onneksi!). Kauheimmat kumminkin on nämä 10 jotka löysin ensimmäisenä muistikortilta. Nämä ovat vaan niin  kauheita. Olkaa valmiita nauramaan :D
1. Ensinnäkin KAUHEA asento. Tuo vasemman käden peukalon kynsi oli aivan kauhea.
Se katkesi rippileirillä hiihtolomalla ja nyt kun tarkasti mietin se oli hyvä että katkesi. Kynnet tässä on eri pituiset ja etusormi ja nimetön. Yäk! Noi ihme viivat? Jotka on päällystetty glitterillä? Yäk..
 2. Ihana lakka, edelleen hyllyssä. Glitteri ihana.. Mutta lakkaus. MAUTON! Hyii... Mitä järkeä on peittää ranskis glitterillä? Ei, ei ja ei!
 3. Nää ei sovi mitenkään yhteen.. Mitä järkeä tossa keskisormessa on? Ei yhtikäs mitään!Ensinnäkin se on vinossa. Ja tolla pohjalla oleva lakka ei pääse oikeuksiinsa... Ja noi muut on tehty sivellin tekniikalla.. EI EI JA VIELÄ KERRAN EI!
 4. HYYYI! Ei kauhee mitk lakkaukset. Olin näihin vielä  tyytyväinen.. Ei näitä pysty edes selittämään..
 5. Blobbicure on ihana tapa tehdä kynnet mutta kyllä edes vois tajuta että Blobbicure ei voi onnistua tuollaisella glitterlakalla.. Ja tuo pikkurilli? Eikä..
 6. Nyt on pakko tunnustaa että nämä ovat todella huonosti tehty ja kauheat kynnet! Tarroja matalla? EI Glitter matattuna? EI Lakkaukset meni pilalle 3 niin miksi jatkoin enään? en todellakaan tiedä! HYI.. Lakkaukset kupli kauheasti ja ja... EI!
7. Eka kerta kun kokeilin Negative Spacea. Ja heti pieleen... Tuo keskisormi ei ole paras mahdollinen ja lakkaukset kupli muutenkin..
 8. Kysyn yhden kysymyksen. Mitä järkeä näissä on? Ei mitään...
 9. Tavalliset glitterjuuri kynnet (onko tuo ees sana :D) Ei oo hienot, liikaa glitteriä...
10. Nämä tein uuden vuoden aatoksi. Muistan että tein näitä kynsiä kauan mutta koska mulla ei ollut pikakuivattajaa ei mikään onnistunut. Miksi erillaiset strassit? Miksi tuo nimetön on tuollainen tuppo? :D

Tässä mielestäni omat kauheimmat lakkaukset top 10. Toivottavasti saitte hyvät naurut.
Oon melko varma että vuoden päästä katselen tätä postausta ja nauran koska sen jälkeen oon tehny vielä kauheimpia lakkauksia :D

Nykyään blogillani on myös face sivu. Sen löydätte tästä linkistä. 


Hyvää illanjatkoa! 

Essi 

2 kommenttia:

  1. Välillä vähän nauratti oma reaktiosi näihin, mutta kyllä osa näistä oli silti hienoja :) Kiva kun säkin teit tällaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kaikki musta ihan hirveitä mutta juu tein tälläisen koska muutkin tekivät :D. Seuraavaksi olisi vuorossa kauniimmat lakkaukset..

      Poista