tiistai 9. kesäkuuta 2015

Make up, RIGHT NOW

Moi!

Jos nyt kirjoiteltaisiin tänne blogin puolelle välillä meikeistäkin vaikka ei tänne kynsiäkään hetkeen ole ilmestynyt.. Kiitos kuuluu kesälomalle =D 
Mutta joo mennään niihin meikkeihin
Eli ensin luottomeikit:
 Lumene Natural Code :sävy 12 Almond Fudge. Tämä on 2in1 powder makeup. Skin Perfector. Tää on mun luottopuuteri. tätä ei TIETENKÄÄN myydä enään samassa kaupungissa missä asun niin ostaminen on vähän vaikeata. Puuteri tekee ihoni mataksi-minulla on todella kiiltävä iho kasvoissa.
 Maybelline New York Great Lash very black: Tätä ripsaria on mennyt jo monta purkkia. Se tekee ripseni ihana tummiksi. Tämä myös pidentää ripsiä. Tässä on todella tarkka "suti, sivellin" mikä nyt onkaan =D
 Maybelline New York Fit Me sävy 115 Ivory: Löysin tämän meikkivoiteen vasta vähän aikaa sitten. Ennen sitä kokeilin vaikka ja mitä meikkivoidetta. Tämä sopii ihoni sävyyn täydellisesti ja tasoittaa ihoa.
Dermosil Fresh! Anti-Spot Concealer&Red Neutralizer: Tämänkin löysin vasta sitten kun jouluna mummuni osti minulle ison paketin Dermosilin tuotteita ja seasta löytyi tämä. Juuri ihon sävyyni sopiva jne. Aivan ihana tuote!
 
Luomivärit:

 Lumene Natural Code Eye Dramatizer 6 Misty: Hmm... Mitähän tästä kertoisin. Käytössä tämä on ollut paljon. Eniten käytän tota vaaleaa shimmeriä. 1. On hennon pinkki todella shimmerinen luomiväri. 2. On vaalea shimmeri jota laitetaan kulmakarvojen ja luomen väliin eli helmiäisväri 3. On vaalean ruskea luomiväri jota pitäisi laittaa silmän ulkokulmaan. 
Sävyt vielä kädellä:


 Lumene Blueberry Long-Wear Duo 4 Kajo tulilla: Käytin tuota tummaa sävyä ennen kulmakarvoissa mutta nyt sain oikean kulmavärin niin ei tarvitse enään =). TYuo punainen on AINUT aito punainen jota käytän luomissa.
Sävyt:


 Lumene Natural Code Trio Eyeshadow 12 Jolly: Tämä on ollut käytössäni jo pitkään.Pidän eniten tuosta pinkistä ja sinistä en ole paljon käyttänyt. Hyvä pigmentti!
Sävyt:


 Lumene Natural Code Trio Eyeshadow 12 Starry:
Tämä on uusi eli en ole tätä käyttänyt mutta kun levitin kädelle niin hyvin pigmenttiseltä näytti.
Sävyt:


 Tästä luomiväristä on hävinnyt tuoteselvitys. Mutta värit ovat hyviä ja pigmenttisiä.
Tähän loppuun piti vielä tulla kajaali esittely mutta nyt pitää mennä nukkumaan =) Silmät ei pysy auki ;)

Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti